keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Nettiyhteys ei ole oikein toiminut, joten kirjoittaminen ei ole onnistunut pariin päivään. Nyt näköjään toimii..

Vieressä kuva Pauluksen pääovelle tultaessa. Vanha pöytä täynnä luonnosta saatavaa materiaalia. Tosi tunnelmallinen kynttilöineen..

Viime päivinä olen ollut mukana kaikenlaisessa toiminnassa hoitotyön lisäksi. Päivätanssien jälkeen jututin talon kulttuurivastaavaa ja hän kertoi, että hänellä on hyviä kontakteja, joita kautta saa taloon erilaisia esiintyjiä. Hän myös itse laulaa ja soittaa. Osa esiintyjistä tulee ilmaiseksi ja joillekin maksetaan pientä palkkaa. Tansseissa ollut "bändi" kertoi minulle, että he tulevat ensi kuussa suomeen esiintymään. Mutta norjan kielen taitoni ei ihan riitänyt ymmärtämään mihin?

Talossa on myös pieni huone, josta on tehty kirkko alttareineen päivineen.. Norjalaisten virsien laulaminen oli aika vaikeaa, mutta yritetty on.

Olen seurannut osastoni tiimivastaavan työtä ja kysellyt häneltä johtamiseen liittyviä asioita. Hän toivoi, että olisi enemmän aikaa muille työntekijöille, sitten hän olisi tyytyväinen. Ja nyt hän on tehnyt myös talon vastaavan töitä tämän ollessa muutamia päiviä poissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti